Litt om meg meg, Bjørn Vang (50), fra Harstad. Jeg er låtskriver og har et eget prosjektstudio/ label. Det innebærer kort fortalt at jeg skriver låter med mål om å få de plassert hos artister og i ulike prosjekter, og at jeg gjør innspillinger og produksjon i form av av skisser og demoer som en del av prosessen. Jeg skriver tekster både på norsk og engelsk, og innen ulike varianter av moderne pop, rock og country. 

Gjennom en årrekke har jeg reindyrket låtskrivingen, og tilegnet meg mye kunnskap og et stort nettverk. Jeg har samarbeidet med flere låtskrivere, produsenter og artister lenger sør i landet, samt dyktige folk i Scotland, USA, Argentina og Belgia. Av snart 50 TONO-registrerte låter er 10 co-writes med 1/2 eller 1/3 -del av hele verket. For øvrig er jeg opphaver til både tekst og musikk av registrert materiale. I tillegg har jeg en stor katalog med råmateriale i form av demoer, skisser og ideer å ta av. I en treårsperiode hadde jeg forlagsavtale med Warner Chappell hvor jeg skrev mye, men som mer enn noe annet bidro til inspirasjon, kunnskap og nye kontakter. Trenden går mer og mer i retning av såkalte co-writes, hvor låtene skrives i team - og ofte med 3-5 personer. 

I de senere år har jeg deltatt på flere låtskrivercamper, og gjennomført en rekke relevante og omfattende musikkrelaterte kurs gjennom Berklee College of Music innen musikkproduksjon, musikkbransje og låtskriving - i tillegg til en lang rekke online kurs. Alt med tanke på å utvikle kompetanse og bedre mine forutsetninger for å finne muligheter i en musikkbransje som er i gedigen endring på veien mot en gangbar forretningsmodell.

Til daglig jobber jeg som rådgiver ved UiT Harstad, og har 4 års høyere utdanning innen internasjonal markedsføring, salgsledelse og ledelse.

For ytterligere presentasjon og musikkeksempler se; http://www.bjornvang.com

For CV se; www.linkedin.com/bjornvang